Upgrade Living | Tjänster
1560

Från ljuskällor till soluppgångar

Våra kunder anlitar oss för kompromisslösa nybyggnationer, varsamma restaureringar och extraordinära inredningsuppdrag. De väljer oss för att vi lägger vår passion, expertis och kunskap i varje projekt vi påbörjar – stora som små. För att de vet att oavsett vilka resurser som finns i projektet så kommer vi aldrig att kompromissa med varken kvalitet eller estetik.

 

frosoker-01

 

Rum att leva i

Detaljerna gör helheten. Från belysning och möbelval till material och hantverket i sig – att köpa vackra saker är en sak, att skapa ett vackert hem en helt annan. Tillsammans inreder vi rum som du aldrig vill lämna..

Renovera och restaurera

Modernt och funktionellt eller pietetsfullt restaurerat? Har du en idé som du inte vet hur du ska förverkliga? Vi vet hur och kan leda dig rätt – från visionen till det sista penseldraget.

Nya landmärken

En utsikt som förtjänar att njutas av. Från ett hus som kräver uppmärksamhet. Tillsammans med Sveriges bästa arkitekter skapar vi hem och kommersiella fastigheter som berör – inifrån och ut.

Hur vill du bo?

Ska du bygga nytt, renovera eller inreda? Kontakta oss på Upgrade Living så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig, ditt hem och din livskvalitet.

Kontakta oss